Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2017

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) διοργανώνει:τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων της χώρας και θα διενεργηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 9:30 π.μ.. 
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην Ε.Ε.Φ., μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στο email: eefpan2017@gmail.com
Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκειαδύο (02) ώρες για τους μαθητές Γυμνασίου και θα διενεργηθεί στα κατά τόπους εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες και θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου 2017. Η εξεταστέα ύλη για την κάθε τάξη του Γυμνασίου θα είναι τα 2/3 της ορισθείσης ως διδακτέας ύλης.
 Συνιστάται στους μαθητές να έχουν μαζί τους υπολογιστή τσέπης, αλλά όχι κινητό τηλέφωνο του οποίου η κατοχή και χρήση απαγορεύεται σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.
Όλοι οι συμμετέχοντες, ατομικά ή ομαδικά, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 στην αντίστοιχη φόρμα που θα βρουν στον δικτυακό τόπο http://www.eef.gr

Συμμετοχές χωρίς στοιχεία επικοινωνίας με τους μαθητές δεν θα γίνονται δεκτές.
Γενικές οδηγίες

  • Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Γριβαίων 6, ΤΚ 10680 Αθήνα, τηλ:2103635701, 2103610690, e-mail: eefpan2017@gmail.com.
  • Πληροφορίες και παλαιά θέματα (με τις λύσεις τους) των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής υπάρχουν στον δικτυακό τόπο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών: http://www.eef.gr
  • Η σύνθεση και η επιλογή των θεμάτων, καθώς και η αξιολόγησή τους θα γίνει από τις αντίστοιχες για κάθε βαθμίδα επιτροπές των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής 2017 της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, υπό την επιστημονική εποπτεία των Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών Μουσά Ξενοφώντα από το τμήμα Φυσικής και Σκορδούλη Κωνσταντίνου από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Οι πρωτεύoντες μαθητές κάθε τάξης θα βραβευθούν.