Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016



Διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία 
        “Young People in European Forests”
H Γενική Δ/νση Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας (ΝΠΙΔ, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και οι περιφερειακές δασικές υπηρεσίες, συνδιοργανώνουν τον πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό για τα δάση και τη δασοπονία “Young People in European Forest.”
O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 23 Απριλίου 2016.
Υποψήφιοι του διαγωνισμού μπορούν να είναι μαθητές γυμνασίων και λυκείων όλης της χώρας. Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε ομάδες των τριών (3) ατόμων που συστήνουν οι ίδιοι. (Διαγωνίζονται ως ομάδα και όχι ατομικά).
Η ύλη του διαγωνισμού και ο Κανονισμός του διαγωνισμού είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: www.parnitha.net –> Δράσεις –> Διαγωνισμός για τα Δάση
Ο γραπτός διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 ώρα και 30 λεπτά και οι υποψήφιες ομάδες οφείλουν να απαντήσουν σε 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.
Η νικήτρια ομάδα που θα διακριθεί στον ανωτέρω διαγωνισμό θα λάβει μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό “Young People in European Forests” που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στη Λετονία.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.