Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δείτε στιγμιότυπα εδώ
    Με μια όμορφη γιορτή γεμάτη χαρά και συγκίνηση αποχαιρέτισε το Σχολείο μας τους μαθητές της Γ΄ τάξης,
που αποφοιτούν αυτή τη σχολική χρονιά. Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 8:00 το βράδυ, συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου οι μαθητές της Γ΄ τάξης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου. Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα οι μαθητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Γονέων, έγραψαν ευχές και αφιερώσεις στους «τοίχους ευχών», τίμησαν τον πλούσιο μπουφέ, χόρεψαν και διασκέδασαν με τις καταπληκτικές επιλογές του D.J. Γιώργου Γαύρου. Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσε η ευρηματικότητα και η ζωντάνια του παρουσιαστή Τέλη Βωβού. Το χαρούμενο κλίμα συνεχίστηκε μέχρι αργά και οι απόφοιτοι όρισαν συνάντηση μετά από δέκα χρόνια. Καλή τύχη σε όλους!!! 

 Παραθέτουμε τις ευχές της Διευθύντριας του σχολείου Φούσκα Αικατερίνης και της προέδρου του ΔΣ του συλλόγου γονέων Λιόφα Αναστασίας προς τους απόφοιτους:

   "Αγαπητά μου παιδιά

  Ένας κύκλος στην πορεία της ζωής σας έφτασε στο τέλος του. Τα συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα. Χαρά και συγκίνηση μαζί. Τρία χρόνια γεμάτα ζωντάνια, χαρά, δημιουργικότητα αλλά και αντιπαραθέσεις. Πάντα όμως για το δικό σας καλό.

  Τρία χρόνια σημαντικά στα οποία διδαχτήκατε τη γνώση, κατακτήσατε αξίες και ιδανικά, διαμορφώσατε το χαρακτήρα σας και αποκτήσατε σημαντικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία σας.

  Ένας νέος κύκλος όμως ζωής ξεκινάει, καθοριστικός για το μέλλον σας. Προσδιορίστε τους στόχους σας, στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, αγωνιστείτε με επιμονή και υπομονή για τα όνειρα και την επιτυχία σας.

  Και να θυμάστε ότι το σχολείο θα είναι πάντα δίπλα σας, θα ενδιαφέρεται και θα χαίρεται για κάθε σας επιτυχία.

  Εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και να πραγματοποιήσετε όλες σας τις επιθυμίες γιατί το αξίζετε.

  Καλή πρόοδο και καλή τύχη στη ζωή σας."

    "Αγαπητά μας παιδιά
  Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, που για σας όμως σηματοδοτεί και το τέλος της φοίτησής σας στο Γυμνάσιο.
  Πιστεύω ότι οι καθηγητές του σχολείου μας, τα χρόνια αυτά που είσαστε μαζί βοήθησαν στην απόκτηση γνώσεων και στη διαμόρφωση μιας υγιούς και ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
  Ελπίζω ότι δε θα χάσετε ποτέ τον ενθουσιασμό σας για μάθηση, τη νεανική σας ορμή και την επαναστατικότητά σας, έτσι όπως σας γνωρίσαμε. Να παραμείνετε πάντα φιλομαθείς, φιλοπρόοδοι και σε εγρήγορση, γιατί τίποτα δε θα σας δοθεί έτοιμο, αλλά θα χρειασθεί κόπος και ιδρώτας για να  κατακτηθεί.
  Εμείς σας αγαπήσαμε πολύ και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον κάθε σας επιτυχία και προκοπή.
   Καλή τύχη μέσα από την καρδιά μας."