Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ
 ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
   Η 6η Οκτωβρίου ορίσθηκε για το σχολικό έτος 2014-2015 ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με θεματικό άξονα «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

   Το σχολείο μας για τη μέρα αυτή  προγραμμάτισε αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορό με τη συμμετοχή όλων των μαθητών. Επίσης προβολές ταινιών με θέμα τον ρατσισμό και τη διαφορετικότητα.Οι δραστηριότητες που αναβλήθηκαν λόγω καιρού τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 14 Οκτωβρίου.
   Δείτε εδώ φωτογραφικά στιγμιότυπα.

   Η πρωϊνή ομίχλη δεν μας πτόησε καθόλου, άλλωστε την διαδέχθηκε ένας λαμπρός ήλιος που απογείωσε την ήδη ανεβασμένη μας διάθεση. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μαζική και ενθουσιώδης. Διοργανώθηκαν αγώνες βόλεϋ, όπου πήραν μέρος οι "διαφορετικές", οι "ανώνυμες", οι "dream team",  οι "no name", η "τρελοπαρέα" και οι "brofist". Στους αγώνες μπάσκετ πήραν μέρος οι "αετοί", οι "κότες", οι "μπεκάτσες", οι "ανάμικτοι", οι "ok δεν τρέχει τίποτα" και οι "Queen Dobrev". Στο ποδόσφαιρο πήραν μέρος οι "Μυρμιδόνες", οι "all stars",  οι "power rangers", οι "ΤΚ 50100", οι "one for all", οι "όπως θες", τα "αλάνια", οι "μπερδεμένοι", οι "αστέρας", οι "Α1" και οι "Barbie boys".
Επίσης έγιναν αγώνες χαντμπολ, πινκ πονκ και σκακιού. 
   Οι μαθητές διασκέδασαν με την ψυχή τους στα ομαδικά παιχνίδια και στο χορό, παραδοσιακό και μοντέρνο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ σε βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα. 
   Το κουδούνισμα του τέλους άφησε σ' όλους μια γλυκιά κούραση και πολλά πολλά χαμόγελα .